Wonder Woman 2 –  Wonder Woman 1984
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 1,471 Görüntülenme

Wonder Woman 2 – Wonder Woman 1984

Yönetmen:

Wonder Woman’ın bir sonraki büyük ekran macerasında yepyeni iki düşmanla karşılaştığı için 1980'lere gelelim: Max Lord ve Çita.
Yönetmen Patty Jenkins dümene geri döndüğünde ve Gal Gadot unvan rolüne geri döndüğünde, “Wonder Woman 1984” Warner Bros'dur. DC Super Hero'nun ilk gezisi olan 2017'nin rekor kıran “Wonder Woman” ı takip ediyor Dünya çapında gişede 822 milyon dolar. Filmde ayrıca Chris Trevor, Steve Trevor rolünde, Cheetah rolünde Kristen Wiig, Max Lord rolünde Pedro Pascal, Antiope rolünde Robin Wright ve Hippolyta rolünde Connie Nielsen yer alıyor.
Filmin yapımcısı Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot ve Stephen Jones. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ve Wesley Coller baş yapımcılardır.
Patty Jenkins, DC'den karakterlere dayanarak Jenkins & Johns'un hikayesi olan Geoff Johns & David Callaham ile yazdığı bir senaryodan yönetti. Sahnelerin arkasındaki yönetmene katılmak, "Wonder Woman" ekibinin çeşitli üyeleri arasında yer alıyor. “). Oscar adayı editör Richard Pearson (“United 93”) filmi kesiyor. Müzik Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer (“Dunkirk,” “The Lion King”).


Dikkat! İzlemeye Çalıştığınız

Wonder Woman 2 – Wonder Woman 1984 | Film Sitesi - Film izle - Full HD Film izle

Filmi sunucu yoğunluğumuz ve internet hızınıza bağlı açılacaktır. Wonder Woman 2 – Wonder Woman 1984 | Film Sitesi - Film izle - Full HD Film izle filmine alt kısımda bulunan yorum sayfasından 1 Adet yorum yaparak açılış sıranda ilk sıralara gelebilirsiniz. 3 - 5 dakika sürebilir.
Yorum Yapmak için BURAYI TIKLAYIN


Reklamı Geç
7
  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?