Haber

Haber kategorisine ait haberler listeleniyor.

Zombi severler ekran başına

05 Eki 2020
Haber

Dünyad 21. Yy da alışa gelmişin dışında uzaylılardan sonra zombileri devreye sokan Hollywood bu kez de gerek kısa fillmler gerek dizilerde artık zombi filmleri çekmeye başladı 2021 filmleri yılının en iyi ksiyon , bilim kurgu , gerilim , korku , fantastik ve dram filmi olan Zombi Ekspresi 2 Peninsula  – Train to Busan 2 sinemaseverler ile buluşmaktadır . Çoğu kişinin ilgisini dikkatlerine çeken bu film bir hayli çok fazla seyredilmektedir .

Filmin Konusu ve Oyuncuları

İnsanları zombi haline getirmrkte olan bir virüs ile yaşanan mücadeleye odaklanan yapım da, etkileri yıkıcı boyutlarda olan bir film virüsün Güney Kore’yi yakalamsından sonraki 4. yıl konu almaktadır. Kore’de sağ kalan bir grup insan, hayatta kalmak adına mücadele vermeye başlamaktadır.

Zombi Ekspresi 2 Peninsula filminde, Seul’dan hareket eden ve Busan’a yol alan trende bulunan yolcuların hayata tutunma çabalarını anlatılmaktadır. Güney Kore, zombi felaketinin etkisi altına alır ve dört yıl sonra şehre dönerek Peninsula’da Zombi istilası yaşanan bölgeye giren eski asker Jung-Seok’un yeni bir görevi olmaktadır.

Bu denizaşırı kaçış planını başarabilen eski asker Jung-Seok’un yeni görevi ise hayatta kalmayı başaranları bularak, o insanların güvenliklerini sağlar.

Bu yerli filmler Yeon Sang-ho adlı yönetmen ile yönetilip seneryo Yeon Sang-ho , Park Joo-Suk tarafından oluşmuştur . Ana oyuncu kadrosu ise şu şekildedir ; Dong-won Gang, Jung-hyun Lee .

Tek Seferde 1 Günde Çekilmiş Film

05 Eki 2020
Haber

Biliyorum sizde benim gibi Tek kamera tek seferde tek dekor ve 1 günde çekilmiş filmlere bayılıyorsunuz. İnsanın o filmlerde oynuyası geliyor yada o filmde bir yerde yer almak ister işte bu film izle de aynısını yaşayacaksınız. Willoughby Ailesi filmi bir animasyon filmidir . 2020 yılında The Willoughbys adıyla animasyon filmi olarak Netflix’te yayınlanmaya başladı . Gerçek aileniin ne olduğunu anlamamıza yarayan bu film izlenmesiyle keyif sürdürülmesi bir olmaktadır .

Filmi Konusu ve Oyuncuları

22 Nisan 2021 filmleri arasında yer bulup bu tarihlerinde vizyona giren Bencil bir aile bireylerine sahip 4 kardeşin macerasını anlatmaktadır . Bu 4 kardeşi ailesinden ayrılmak ve kurtulmak için büyük ve detaylı planlar yapmaya karar vermeye başlamışlardır . Kendi kendilerini yetiştirmek isteyen bu kardeşler amaçlarına ulaşmak için ailelerini tatile göndermeye karar vermektedirler . Bir süre sonra yaptıkları palnın ve davranışlar , düşüncelerin çok yanlış bir hata olduklarını anlarlar ama artık her şey geçtir . Aile son derece daha kötü bir hal almaya başlamıştır . Ama tekrardan durmayıp Aile kavramının ne olduğunu anlamak için yeniden planlar kurmaktadırlar .

Filmin Yönetmenliğini yapan Kris Pearn ve oyuncuları güzel bir yerli film sergilemektedir . İşte oyuncu listesi ; Alessia Cara, Martin Short, Maya Rudolph, Terry Crews, Will Forte dir . Tabi senaryoyu kaleme alanlarıda unutmamak gerek işte ;  Lois Lowry, Kris Pearn, Mark Stanleigh dir.

Başrölü Kızlar Olan Filmleri Sevenler Bu Yazı Tam size Göre

05 Eki 2020
Haber

Kızların oynadığı filmler nedense hep ilgimi çekmiştir onların film setinde oynadığı gerekse zorlandığını veya nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu iken film izle  de bir üst seviye atlamış bu filmi sakın ama sakın kaçırmayın derim. Oyunculuğu muhteşem olan kızın 3. Filmi 2021 filmleri arasında vizyona bu yılında yayınlanan Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Quinn adlı macera , aksiyon ve komedi filmi sinemaseverlerin bir hayli ilgisini çekmektedir . Çekilen bu film de

birbirlerini çok seven Harley Quinn ve sevgilisi başrolde oynamaktadır ve bu rollerini oynadıklarından memnun olduklarını belirtmektedirler .

Filmin  Konusu ve Oyuncuları

sevgilisinden ayrıldıktan sonra peşine bir sürü kişi düşmektedir. Başına ödüller konulmakta olan Harley Quinn bu sarmaşık düzene karşı çıkmaktadır. Gotham şehrinin

karanlık gölgeli mahallelerinde genç bir kızın kaçırılmasına şahit olarak ve kızı kurtarmak için Helena Bertinelli ile birlikte yakın dövüş ustası olan Dinah Laurel ile birlikte diğer

kızlarıda kendisinin peşine takarak hem kendini öldürmek isteyenlerle savaşır hemde kızı kurtarmak için mücadele vermektedir .Filmin yönetmenliğini yaptığı Cathy Yan adlı başarılı bir senarist ve yerli filmler yönetmendir ve bu filmde yöentmen koltuğunda oturmaktadır . Ana kadro oyuncuları ise Jurnee Smollett-Bell, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead,

Rosie Perez adlı oyunculardan oluşmaktadır .

Bu Filmin Maliyeti Tam Tamına 2 milyon Dolar

05 Eki 2020
Haber

Let There Be Carnag ve Columbia Pictures tarafından Marvel ile birlikte üretilmekte olan Marvel Comics karakteri Venom’u temel alan yeni bir Amerikan süper kahraman filmi olmaktadır. Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan bu film , Sony Karakterler Marvel Karakterler Evreni’nin üçüncü filmi ve Venom’un devamı niteliği olacaktır .

Filmin Konusu ve Oyuncuları

u muhabir öğrenmemesi gereken bir konuyu öğrenir. İnsanların birer denek olarak kullanıldığını fark etmektedir. Bu konuyu araştırmaya çalışırken bir yaratık tarafından bedeni ele geçirmektedir. Bunun üzerine yeni yerli film macera başlamaktadır. Bu yaratığında kendi karakteri vardır. Bunun üzerine hem kötü adamlarla hem de yaratıkla kendi içinde uğraşmaya başlamaktadır.

Venom 2, bu maceraların devamı olarak çıkmaktadır. Yeni korku filmleri ve maceralar ile ekranlara gelen Venom 2 bu yeni oluşan karakterin maceraları karşımıza çıktığını görmemiz mümkün olmaktadır.Andy Serkis ın yönetmenliğini yaptığı bu film debaşrol karalkter oyunuları ise şu şekilde sıralanmaktadır;  Michelle Williams, Tom Hardy .

2 Saat Üstü Uzun Soluklu Film

05 Eki 2020
Haber

Bir yıldızın yetenekli asistanının yapımcı olma çabasını anlatan hoş bir filmdir. İlk yayın tarihi 7 Mayıs 2021 filmleri de olmuştur . Nisha Ganatra’nın yönettiği ve Flora Greeson tarafından yazılan 2020 Amerikan komedi ve drama filmidir. %87 oranında çok güzel bir beğenme oyu almış bir filmdir .

Filmin  Konusu ve Oyuncuları

Kapakları Los Angeles’ın göz alıcı müzik endüstrisinde bir aşk hikayesi hakkında olan bir filmdir. Film, şarkılar için kendi asistanı olarak çalışan bir odak hayatına odaklanmaktadır . Bu göz alıcı serüvende Dakota Johnson adlı başrol oyuncusu rolunu gerçekten çok iyi oynamaktadır ve bu güzel yolda her zaman olacağını belirtmek istemiştir .  Herkesin ilgisini çeken bu aşk filmi izleyiciler tarafından olumlu bir şekilde izlenmektedir ve yorumlanmkatdır .

Yönetmenin Nisha Ganatra olduğu bu yerli film  de seneryo Flora Greeson a aittir ve oyuncu kadrosunda Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Zoë Chao, Bill Pullman, Eddie Izzard ve Ice CubeDakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Zoë Chao, Bill Pullman, Eddie Izzard ve Ice Cube gibi isimler yer almaktadır .

 

Netflix Dizileri İlgi Odağı

05 Mar 2020
Haber

Netflix Dizileri İlgi Odağı

Geçmişten günümüze kadar büyük başarılarla gelen ve internet üzerinden dizi geleneği başlatan Netflix, ilk olarak Amerika’da bir DVD şirketi olarak kurulmuştur. Bir süre sonra dizi ve film seçenekleriyle tüm dünyaya açılmak isteyen Netflix, ülkemiz de dahil 130 ülkede girişim yaparak başarılı sonuçlar elde etmeyi başarmıştır.

Netflix, bu zamana kadar hiçbir şekilde başarısız projeyle karşımıza çıkmamıştır. Bunun nedeninin ise analiz olduğunu söyleyebiliriz. Yani Netflix, her zaman belli başlı senaryolar kullanır ve diziler her zaman bağımlılık yaratabilir. Üstelik yabancı olarak eklenen dizilerin, neredeyse hepsinde Türkçe dil seçenekleri de mevcuttur. Bu nedenle Netflix dizileri konusunda da başarıyı kısa sürede yakalıyor.

Üç Kanalda Netflix Erişimi

İnternetiniz, Android veya IOS cihazınız veya akıllı televizyonunuz varsa Netflix platformuna üç kanaldan da erişebiliyorsunuz. Netflix dizileri gerçekten de fazlasıyla sürükleyici ve başarılı olduğu için normal yayın hayatına devam eden diziler, artık yavaş yavaş tahtından kalkıyor diyebiliriz.

Son zamanlarda Netflix benzeri birçok platformun da çıkış yakalamasıyla beraber insanlar artık internetten istedikleri diziye başlayarak, her diziyi izleyebiliyorlar. Üstelik paket olarak satın alınan Netflix’te, dört ayrı cihaza kadar aynı anda dizi veya film izleyebiliyorsunuz. İsterseniz bilgisayardan, telefondan veya akıllı tv üzerinden istediğiniz diziye anında ulaşabiliyorsunuz.

Netflix, ilk çıktığı dönemlerde yabancı diziler barındırıyordu. Türkiye’de patlama yaşamasıyla beraber eskiden normal televizyonlarda seyir hayatına devam eden diziler bile, yeniden çekilerek Netflix platformunda hayat bulmaya başladı.

Türk Diziler Çoğalıyor

Netflix dizileri artış göstermeye başladıktan sonra, platforma artık Türk dizileri de girmeye başladı. Eskiden zevkle izlediğimiz Behzat Ç. Gibi dizilerin de yayın hayatına başlamasıyla beraber, Netflix programlarında da Türk kullanıcılar bir hayli çoğalmaya başladı. Yıllar boyunca da bu başarıyla devam etmeyi hedefleyen Netflix, yerli ve yabancı farklı diziler için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Her zaman televizyon başında olamadığımız için, Netflix gerçekten de bizim için harika bir seçenek. Seyahat sırasında bile telefonumuzdan, istediğimiz bir diziye başlayarak sıfırdan bitirebilme imkanımız bile bulunuyor.

Netflix Dizileri: netflixdizileri.com/

Evinizde Sinema Keyfi

04 Ağu 2019
Haber

Sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz birçok film için detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Sinema severler için özel olarak oluşturduğumuz sitemizde; filmin konusuna, IMDB puanına, süresine, yapım yılına, oyuncularına, yönetmenine ve türüne yönelik tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz film robotumuz üzerinden filmde olmasını istediğiniz özellikleri girerek detaylı arama yapabilir ve aradığınız filmi kolayca bulabilirsiniz.

Film robotumuz ile filmleri siteye eklenme tarihine, yapım yılına, IMDB puanına ya da favorilere eklenme sayısına göre listeleyebilirsiniz. Tercih ettiğiniz yapım yılı aralığını girerek, o yıllara ait filmleri inceleyebilirsiniz. Dilerseniz yönetmen ya da oyuncu seçimi yaparak, sevdiğiniz aktör ya da yönetmenlerin filmine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Tamamen kullanıcı dostu bir ara yüz ve sinema severlere özel tasarımla oluşturduğumuz sitemizde, farklı player seçenekleri üzerinden en güncel filmleri kesintisizi ve full HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Pratik menümüz ve geniş bir yelpazede sunduğumu film kategorilerimiz arasından tercih yaparak, sinema keyfini evinizde yaşayabilirsiniz.

Ultrahdfilm.com olarak sunduğumuz binlerce film ve kaliteli içerikler sayesinde birçok film sitesinden ayrılarak, film keyfi için doğru adres haline geldik. Sizlerin kaliteli sinema keyfi yaşamanız için çalışıyor ve sitemizin kalite standartlarını her geçen gün arttırıyoruz. İstek, öneri ya da şikayetleriniz için sitemiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

İzlenmesi Gereken En İyi Filmler İçin En Kaliteli Site

04 Ağu 2019
Haber

İzlenmesi Gereken En İyi Filmler İçin En Kaliteli Adres

Sinema severler için özel olarak tasarladığımız sitemiz aracılığıyla en iyi filmlere ulaşabilir ve full HD görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. Film izlemek için en kaliteli ve güncel içeriklere sahip olan sitemizle hizmetinizdeyiz. Sinemanın her kategorisine özel yüzlerce full film izle seçeneğine ulaşabilir, kesintisiz sinema keyfini evinizin rahat ortamında yaşayabilirsiniz. Sitemize kayıt olarak, üyelik oluşturduğunuzda;

  • Son yüklenen filmler için bildirimler alırsınız.
  • Beğendiğiniz filmleri, size özel favori listesine ekleyebilirsiniz.
  • ‘Film İstek’ hizmetimiz sayesinde dilediğiniz film için istekte bulunabilirsiniz.
  • Sitemize ve izlediğiniz filmlere puan verebilirsiniz.
  • Filmler hakkında yorumlar yaparak, görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Ultrahdfilm.com olarak sunduğumuz filmler için farklı player seçenekleri tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz tercihleri yaparak, gönlünüze göre film izleme keyfini yaşamanız için sunduğumu seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Görüntü kalitesi full HD filmleri dilediğiniz kategoriden seçerek, kesintisizi film izleme keyfini çıkarabilirsiniz. Yüksek standartlara sahip ses kalitesi ile sinema deneyimini aratmayan bir film keyfi için sitemize ziyaretlerinizi bekliyoruz.

En Yeni Filmleri Full HD Görüntü Kalitesinde İzleyebilirsiniz

Sizler için özenle oluşturduğumuz film arşivimizden aksiyondan fantastiğe, animasyondan belgesele, korkudan romantiğe her türde filme ulaşabilirsiniz. En yeni ve güncel film seçenekleri arasından zevkinize en uygun olanı seçerek kalite film izleme keyfini sitemiz aracılığıyla yaşayabilirsiniz. En yeni Türk filmleri, IMDB puanı en yüksek olan filmler ve çok daha fazlasına ulaşmanız için çalışıyoruz.

Sitemizi ziyaret ettiğinizde ulaşabileceğiniz film kategorilerinden bazıları şu şekildedir;

  • Psikolojik filmler
  • Korku filmleri
  • Polisiye filmler
  • Romantik filmler
  • Savaş filmleri
  • Dram filmleri
  • Aile filmleri
  • Aksiyon filmleri
  • Animasyon filmleri
  • Bilim kurgu filmleri
  • Belgeseller
  • Gençlik filmleri
  • Macera filmleri
  • Komedi filmleri

Yerli ve yabancı birçok yapıma farklı kategorilerde inceleyebilir ve kaliteli film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Türkçe dublaj ve altyazılı film izle seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Gizemli, gerilim dolu filmlerde zamanın nasıl geçtiğini anlamazken, romantik filmlerde hüzünlü anlar yaşayabilirsiniz. Size keyifli saatler geçirtebilecek; aksiyon, macera, korku, romantizm, gizem dolu sahneler için farklı film alternatiflere ulaşabilirsiniz.  Sıra dışı hikayelerine kapılıp gidebileceğiniz, keyifli saatler geçirebileceğiniz film seçenekleri için sitemizi mutlaka ziyaret edin.

Türkiye’nin En Kaliteli Online Film Sitesi

31 Tem 2019
Haber

İzlediği filmlerde kaliteyi arayan yüz binlerce kişinin isteklerini karşılıyoruz. Yabancı veya yerli film tercihlerini yüksek kaliteli seyirlerde buluşturan sitemizi ziyaret ederek ayrıcalıklı film seyretmenin keyfini çıkarın.

Türkçe dublajlı film seyretmek isteyenler için HD kalitesi ile izleme fırsatı sunuyoruz. Türkçe dublaj film izle, Türkçe alt yazılı film izle veya full film izle seçeneklerinden yararlanarak istediğiniz filmi seçerek yüksek ses kalitesi ile film izlemenin keyfini yaşayacaksınız.

Birçok kategoride film ile sizleri buluşturan sitemizde bütün filmler Full HD ve yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Her zevke uygun film seçeneklerinde en güzel ve en yeni filmlerle ve belgesellerle sizleri buluşturan sitemizde film izlemenin zevkine doyamayacaksınız.

Sinema severlerin beğenisine sunduğumuz en yeni ve popüler filmler ile beyazperdeyi evinize taşıyan sitemizde kaliteli film seyretmenin keyfine varacaksınız. Her zaman film güncellemesi yapan sitemize en son vizona giren filmleri izleme olanağı vardır. Günümüzde oldukça popüler hale gelen online film izleme keyfini sunan ultrahdfilm farklı platformlarda sinema keyfi ile sizleri buluşturuyor.

Birbirinden güzel ve kaliteli filmleri dilerseniz mobil olarak, dilerseniz bilgisayarınızdan izleyebilir ve film hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Çeşitli kategorilerde filmleri arasından seçerek izleyebileceğiniz filmlerde yüksek görüntü ve ses kalitesi ile film izlemeniz mümkün olur. Full HD kalitesi ile sizleri buluşturan sitemizde sevdiklerinizle ev ortamında film izlemenin keyfine varacaksınız.

 Ayrıcalığıyla Kaliteli Film İzleme Keyfi

En sevilen ve en çok beğenilen filmleri ücretsiz ve kesintisiz olarak izleyebilme imkânı sunan sitemiz, full HD görüntü ve yüksek ses kalitesinde hizmet vermektedir. Sitemize üye olarak giriş yapabilir ve istediğiniz film için istek gönderebilirsiniz. Film istek kategorisinde bulunan filmler arasından seçeceğiniz film isteklerinizi bize iletme fırsatını sitemizde bulacaksınız. Kaliteli film izlemenin keyfini sinemaseverlere sunan sitemiz sizleri en yeni yabancı ve yerli Türk filmleri ile buluşturuyor.

Yüzlerce filmi sinemaseverlerin beğenisine sunan sitemizde aradığınız filmi kolayca bulacak ve üstün ses ve görüntü kalitesinde izleyebileceksiniz. En son çıkan güncel filmlere sitemizin menüsünden ulaşabilirsiniz.  Sitemizde izlediğiniz filmlerden istediğinizi Favorilerinize ekleyebilirsiniz. Favorilerinize eklediğiniz filmlere kolaylıkla ulaşarak tekrar izleme şansını yakalayabilirsiniz.

Yüzlerce Filmi Farklı Kategoriler Arasından Bulun

Sitemizde yüzlerce film seçeneği farklı kategorilerde sunulmuş olup Türkçe dublaj ve alt yazılı film izleme seçenekleriyle keyifli saatler geçirebilmeniz için sizleri beklemektedir. Yüzlerce yerli ve yabancı filmle buluşturan sitemizin kategorisindeki film türleri şu şekildedir;

 

Kategoriler

  • Aksiyon ve bilim kurgu filmleri
  • Fantastik ve animasyon filmleri
  • Gerilim ve korku filmleri
  • Dram filmleri
  • Macera filmleri
  • Polisiye ve suç filmler
  • Komedi ve gençlik filmleri
  • Romantik ve romantik komedi filmleri
  • Tarih ve savaş filmleri
  • Western filmler
  • Spor filmleri
  • Belgeseller ve biyografi filmleri
  • Gizem filmleri ve genel filmleri
  • Psikolojik filmler

Türkçe dublaj ve altyazılı olarak izleyebileceğiniz 2017 ve 2018 yıllarında vizyona giren en popüler filmleri izleme fırsatını yakalamak için sitemizi ziyaret ederek üye olabilirsiniz. Film seçerken film robotunu kullanabilir ve istediğiniz filme kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Film robotunu kullanarak Filmin siteye eklenme tarihini, film tarzını ve film yapım yılı gibi seçenekleri yazabilir ve aradığınız filme kolayca ulaşabilirsiniz.

Sitemizde düzenli olarak güncelleme yapılmakta ve son eklenen filmler ziyaretçilerle paylaşılmaktadır. Giriş yap ve kayıt ol seçeneklerini seçerek sitemize kayıt olabilir ve filmi full izlemeli ayrıcalığı ile film izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Full Film izle

07 May 2019
Haber

Her Kategoride En Kaliteli Ve Güncel Film Seçeneklerinin Adresi

Full film izle aramalarınıza full HD görüntü kalitesi ve geniş bir film arşivi ile yanıt veren, en kaliteli film sitesi ile tanışın! ultrahdfilm.com olarak sunduğumuz kaliteli ve güncel filmlerle, evinizde sinema keyfini yaşamanızı sağlıyoruz. Yerli ya da yabancı, en yeni ve güncel filmlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Full HD görüntü kalitesinde ve farklı player seçenekleriyle, yüzlerce filmi izleme imkânı bulabilirsiniz.

Yabancı filmleri Türkçe dublaj ya da altyazı seçenekleriyle izleyebilir, yerli filmler için yabancı dilde altyazı seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Yüksek görüntü ve ses kalitesinde film izleme deneyimi sunarak, sizlere evinizde sinema keyfi yaşama olanağı sağlıyoruz. Beyazperdeyi evinize getiren bir site olarak; belgeselden animasyona, bilim kurgudan korkuya, maceradan komediye her kategoride film seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz.

En Güncel Filmlerle Keyifli Saatler

Yüzlerce film sitesi arasında kalite ve farklı film seçenekleriyle ön plana çıkan sitemizde keyifli saatler geçireceksiniz. Hızlı arama seçeneğimizde, film ara bölümüne izlemeyi istediğiniz filmi yazarak hızlı bir şekilde bulabilir ve HD kalitesinde sinema keyfini yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra film robotu hizmetimiz sayesinde izlemek istediğiniz filmin kriterlerini girerek, uygun filmleri listeleyebilirsiniz. Film robotumuzu kullanarak;

  • Eklenme tarihi, yorum sayısı, IMDB puanı, yapım yılı gibi özelliklere göre filmleri sıralayabilirsiniz.
  • Film tarzını Türkçe altyazı, Türkçe dublaj, İngilizce altyazı olarak tercih edebilirsiniz.
  • Aradığınız filmin özelliklerine göre film etiketi seçebilirsiniz. Cinayet filmleri, Çin aksiyon filmleri, Cannes ödüllü filmler, Cem Yılmaz filmleri gibi etiketlerle aradığınız tarzda filme ulaşabilirsiniz.
  • Yapım yılına göre film seçeneği bulabilirsiniz. En az ve en çok şeklinde yıl girerek, o yıllar arasında çekilen filmlerin listesine ulaşabilirsiniz.
  • İzlemek istediğiniz filmin yönetmen ya da oyuncu seçeneklerini girerek, yönetmene ait yapımları ya da sevdiğiniz oyuncunun rol aldığı filmleri görebilirsiniz.

Alternatif Film Kategorileri Ve Geniş Film Arşivi

Sitemizde oldukça geniş bir film arşivi bulunmakta olup farklı kategorilerde beğeninize sunulmaktadır. Filmlerimizi Türkçe dublaj, Türkçe ya da İngilizce altyazılı film izle seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Sitemizde bulunan film kategorilerinden bazıları şu şekilde sıralanabilmektedir;

  • Gerilim Filmleri
  • Gizem Filmleri
  • Komedi Filmleri
  • Polisiye Filmler
  • Romantik Filmler
  • Savaş Filmleri
  • Spor Filmleri
  • Aksiyon Filmleri
  • Bilim Kurgu Filmleri
  • Belgeseller
  • Gençlik Filmleri
  • Fantastik Filmler
  • Aile Filmleri
  • Dram Filmleri
  • Biyografi Filmleri

Her kategorimizde farklı film alternatifleri bulabilir, dilediğiniz filmi HD kalitesinde kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmi sitemizde bulamazsanız, ‘Film İstek’ bölümünüzde bize ulaşabilir ve dilediğiniz film için istekte bulunabilirsiniz. Sürekli olarak güncellenen film listemizde yeni Türk filmleri ve son çıkan yabancı filmleri bulabilirsiniz.

İletişim bölümümüzden tüm öneri, istek ya da şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Sizlere kaliteli bir sinema keyfi yaşatmak için kurulan sitemizde, sizlerin görüşleri bizim için çok önemlidir. İletişim formumuzda adınız, e-postanız, iletmek istediğiniz konu ve iletinizi yazarak bize gönderebilirsiniz. Ekibimiz tarafından iletiniz hemen incelemeye alınarak, en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanacaktır. ultrahdfilm.com Facebook, Twitter ya da Google+ hesaplarımızdan da bize ulaşabilirsiniz.

Sizlere en yüksek kalitede görüntü ve ses seçenekleriyle en güncel filmleri sunmaktayız. Evinizde sinema keyfini yaşayabilmeniz için her gün güncellenen filmlerimize ulaşabilir; filmin konusu, oyuncuları, yönetmeni, yapım yılı ve hakkında yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Filmlerin IMDB üzerinden aldığı puanı görebilir, en yüksek puana sahip filmleri izleme şansı elde edebilirsiniz. Sitemize üye olarak yeni eklenen filmler hakkında bildirimler alarak, güncellenen içeriklerden haberdar olmak için sitemize ziyaretlerinizi bekliyoruz.